Spletne rešitve

elektronske naprave

Spletne rešitve

Nova spletna stran ali prenova obstoječe.

Spletne rešitve za vaše podjetje ko gre za prenovo obstoječe strani ali trgovine. V hitro se spreminjajočem svetu si zagotovite primarne pozicije na vodilnih spletnih brskalnikih. Tako boste maksimizirali svoj dobiček in navdušili svoje kupce.

Da smo na spletu vidni, potrebujemo proaktiven pristop.

Prilagodljiva spletna stran omogoča preglednost na vseh napravah. Število nakupov prek telefona se iz leta v leto povečuje. Statistike govorijo, da ljudje opravijo nakup preko mobilne naprave že v 56 % vseh spletnih nakupov.
Vaša spletna stran ali spletna trgovina sama od sebe ne bo prodajala. Danes so ključni dobra zgodba, SEO optimizacija in tudi plačan marketing. S tem ko smo dejavni sporočamo, da je naša spletna stran vredna prikaza na prvi strani.
Veliko spletnih okolji ugasne, bodisi ker promocije niso všteli v svojo kalkulacijo bodisi prehitro obupajo. Krepitev “protokola”, spletne strani je proces, v katerem šteje število dejavnosti za krepitev znamke.
copatihudo-referenca
Dobro spletno stran krasijo številne zunanje povezave, zunanji članki in podprto socialno okolje. Spletne rešitve so tako v veliki meri odvisne tudi od socialnih kanalov kot je facebook, linkedIn, Instagram in twitter.
Stranke obožujejo dober odziv in hitre reakcije. Predvsem ko gre za spletne trgovine je nujno, da ima kupec enostavno pot do nakupa, v primeru težav pa dobrega vodnika, ki poskrbi za hitre rešitve.
V teh turbolentnih časih je ključno, da ste prisotni tudi na spletu. Čas COVID-19 je dobro “premešal panožne karte”. S podjetjem, ki spremlja trende spletnih rešitev boste ostali v samem vrhu spletnih brskalnikov.